Om passionella´s

Det lå jo lige til højrebenet at kalde kennelen for “Passionella´s”.
Tæven, der er stammor til kennelens fremtidige hvalpe, hedder Ella. Og jeg bliver ofte “beskyldt” for at være ret passioneret omkring mine hunde og træningen af dem.

I starten af 2019, var jeg SÅ klar til at bruge endnu mere tid på hund, hund og mere hund. Jeg brugte lang tid på at forberede mig, før tiden kom til at starte Kennel Passionella´s!

Efter Ella´s første kuld hvalpe i 2019, er jeg nu i starten af 2022 klar til at lave et kuld mere på Ella.  Lysten til opdræt af flatcoats er kun blevet større.

Mål:

Mit helt overordnede mål bliver at bevare det gode avlsmateriale, jeg allerede har og endda forsøge at gøre det endnu bedre.
Jeg vil avle hunde med gode temperamenter og stærk psyke. Med sund, stærk og korrekt fysik. Og med bevarede brugsevner til jagt og markprøver – men også til anden hundesport. Og samtidig stiler jeg efter et indtagende udseende.

Sådan en hund vil være til gavn og glæde for dig, som ønsker en tæt og hengiven ven – i forhåbentligt mange år.

Jeg forestiller mig:
At du er et aktivt udendørsmenneske, der har tid og lyst til at opfylde en stor hunds behov for både mental og fysisk aktivitet.
At du har overvejet det ansvar, der følger med at være hundeejer samt den ekstra udgift, der følger med det at have hund.
At du har tiden og ønsker og prioriterer at bruge din tid sammen med din hund – uanset om det er på lange gåture, lydighedstræning, jagt og markprøver, sporarbejde, nose-work, rally-lydighed, agility, dog-dancing, besøgshund o.m.a.

Generelt om Flatcoats:

Med en flatcoated retriever i hjemmet er du aldrig alene, for en flatcoat vil helst være med alle vegne – selv på badeværelset! En flatcoat ligger gerne med hovedet og/eller poterne på dine fødder.
Hvis du stimulerer din flatcoat fornuftigt både mentalt og fysisk, har du verdens bedste og mest hengivne og rolige familiehund.
Du bør vælge en flatcoated retriever, hvis du ønsker et tæt forhold til din hund og er indstillet på dagligt at bruge tid på din hund – gerne til udendørs aktiviteter. Du får den allerbedste flatcoat, når du vælger en hundesport, I begge kan nyde.
En flatcoated retriever er skabt til at gå på jagt!
Men en flatcoat kan gøre sig rigtig godt i andre sportsgrene for hunde. En flatcoat skal bruge sit hoved for at trives optimalt.

Til gengæld kan du roligt tage din velstimulerede flatcoat med dig overalt – som en velopdragen skygge! En flatcoated retriever i balance kan være sammen med andre mennesker, hunde, børn og endda katte.

 

 

 

Opdræt af Flatcoated Retrievere – til familie- og jagthunde