Hunde

Juli 2019

Ella! Det er Ella, der skal være stammor i Kennel Passionella´s!

Hendes fulde navn er: Bjugel´s Vivazar Ella Elle L´a
stambogsnr.: DK08521/2016.  Stamtavle

Ella er fra Kennel Bjugels, som i ca. 30 år har opdrættet flatcoated retrievere til familier, jagt og markprøver. Kennel Bjugels har altid opdrættet mentalt og fysisk sunde hunde med fantastiske temperamenter og meget fine, præmierede brugsevner.

Det er min hensigt at avle videre på dette sunde og stærke grundlag uden at gå på kompromis. Jeg ønsker fortsat at skabe fantastiske hunde til glæde og gavn for nye familier med passion for flatcoated retrievere.

Ella er en helt vidunderlig hund – så enkelt kan det siges!
Når Ella er i hjemmet, er hun en mild, rolig og venlig hund. Hun elsker samvær med familien og andre hunde (og vores gamle kat!) – og hun er sjov og legende.
Når Ella bliver trænet er hun kvik og passioneret med masser af styrke og fart. Hun er pleasende, men ikke for meget, og meget samarbejdsvillig og lærenem.
Når Ella er på markprøve eller med på jagt er hun fuldt fokuseret og oppe på dupperne, men magter at bevare roen – og Ella siger aldrig en lyd, når hun arbejder. Ella har en fantastisk “tænd/sluk-psyke”, som er enestående i forhold til at kunne slappe af mellem prøveopgaver eller såter.

Ella er hele vejen igennem en sund, velafbalanceret og stærk hund.
Det er mit mål at bevare dette grundlag og opdrætte hunde med super gode temperamenter, fysisk sundhed og med deres naturlige evner og passion for jagt bevaret – og samtidig stile efter et indtagende udseende.

Ella er ca. 58 cm høj og vejer ca. 29,5 kg. Hun er 100% sort – gentestet med certifikat FRI for at bære både brunt og gult (BBEE).
HD: A      AD: 0      OCD: fri     HD-indeks 109 (07/2019).

Ella´s bedste prøve-resultater til nu:
Officiel WT –  2. Vinder i åben klasse med bare 2 point til 1.V.
Markprøve B – 2 x 1. præmie i åben klasse  og klar til at gå i vinder klasse.
Udstilling: VG i Brugshunde-klasse.

Bobbi: Bobbi er vores første hvalp efter Ella fra premierekuldet i oktober 2019, hvor Ella fik 7 hvalpe.

Hendes fulde navn er: Passionella´s Purple Haze (til daglig Bobbi).
Stambogsnr.: DK19392/2019 – 

Bobbi er i skrivende stund 7 mdr. gammel (maj 2020), og alt ser lovende ud. Hun er meget indtagende at skue! Og hun er meget indtagende at være sammen med! Hun er ekstremt nem at omgås, dejligt i balance, og viser stor vilje og stort potentiale for lydighed og markprøvetræning. Bobbi har foreløbig vægtmæssigt fulgt den samme vækstkurve, som Ella – dog ser hun ikke ud til at blive helt så høj, men stærk og tæt med god pels og gode former.
Jeg er meget glad og spændt på, hvor hun bringer os hen!

 

 

Opdræt af Flatcoated Retrievere – til familie- og jagthunde